AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada saçını taramak

Kahve falında aynada saçını taramak

Kahve falında aynada saçını taramak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynada saçını taramak gördüyseniz:

  • Kendi hayatınıza odaklanın.

Kahve falında aynada saç taramak maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulur.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynada saçını taramak kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında aynaya bakıp saç taramak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının taradığını görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında kendi saçını taramak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir