AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saçı taramak

Kahve falında uzun saçı taramak

Kahve falında uzun saçı taramak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, büyük emekler vereceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine inanılır.

Kahve falında uzun saçı taramak gördüyseniz:

  • Herkes ön plana çıkmak istiyor veya bir numarayı arıyor olabilir.

Kahve falında uzun saç taradığını görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun sarı saç taramak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında uzun saçı taramak hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda saç taramak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında saçımı taramak büyük sıkıntılar yaşanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla saç taramak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını taramak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında saçı elle taramak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir