AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa saç taramak

Kahve falında kısa saç taramak

Kahve falında kısa saç taramak cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yeni kişilerle tanışacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında kısa saç taramak gördüyseniz:

  • Yakında aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında kısa saç taramak herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin saçını taramak eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, iyi hissedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin saçını taramak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını taradığını görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz saç taramak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçını taramak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, istediği herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçlarını taradığını görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kepekli saç taramak gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir