AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak saçı taramak

Kahve falında ıslak saçı taramak

Kahve falında ıslak saçı taramak kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, zenginliğinin artacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, şansının kötüye gideceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, kısmetinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında ıslak saçı taramak gördüyseniz:

  • Toplum veya çevre yararına çalışmalarda bulunmanız daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ıslak saçı taramak ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını taradığını görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, nefsine yenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin saçını taramak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin saçını taramak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında birini saçını taramak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçından bit taramak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında eşinin saçını taramak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçlarını taramak iyilik ve hayır bulacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir