AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişinin saçını taramak

Kahve falında ölmüş kişinin saçını taramak

Kahve falında ölmüş kişinin saçını taramak bazen fakirlik görüleceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, maddi anlamda güçleneceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızın fikirlerini değerlendirmeli, çevrenize karşı daha dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında ölmüş kişinin saçını taramak yapılan hataların telafi edileceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçından bit taramak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin saçını taramak bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, başarılarının ve kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında saçını tarakla taramak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün saçını taramak şifa ve ilaç bulacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına işarettir.

Kahve falında saçımı taramak derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun saçını taramak yaptığı işlerin küçümseneceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin saçını taramak eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir