AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleriyle mezar kazmak

Kahve falında elleriyle mezar kazmak

Kahve falında elleriyle mezar kazmak kul hakkına girmeyeceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elleriyle mezar kazmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çok fazla etkileneceğiniz bir kişi çıkabilir.

Kahve falında elle mezar kazmak kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elleriyle mezar kazmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işaret eder.

Kahve falında kürekle mezar kazmak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında kendi mezarını kazmak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında mezarı kazmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş mezar kazmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin mezarını kazmak işinde büyük başarılar alacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını kazmak üzüleceğine ve yıpranacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir