AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezarını kazdığını görmek

Kahve falında kendi mezarını kazdığını görmek

Kahve falında kendi mezarını kazdığını görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında kendi mezarını kazdığını gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın temponuzu biraz yükseltmek zorundasınız.

Kahve falında birinin mezar kazdığını görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evliya mezarı kazmak sorunların hallolacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta toprak kazmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yenileneceğine işaret eder.

Kahve falında boş mezar kazmak başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlığı kazmak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elleriyle mezar kazmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına delalettir.

Kahve falında bebek mezarı kazmak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin mezarını kazmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir