AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık kazdığını görmek

Kahve falında mezarlık kazdığını görmek

Kahve falında mezarlık kazdığını görmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık kazdığını gördüyseniz:

  • Tepki veya cevaplarını dikkatli oluşturmanız gerekiyor.

Kahve falında mezarı kazmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya mezarı kazmak güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eşinin mezarını kazmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mezarını kazmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının mezar kazdığını görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, helal kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün mezarını kazmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Kahve falında mezar yeri kazmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine inanılır.

Kahve falında dolu mezar kazmak ekmek ve dünya malı alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir