AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakının mezarını kazmak

Kahve falında yakının mezarını kazmak

Kahve falında yakının mezarını kazmak zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında yakının mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Her konuda çok iyi fırsatlar çıkabilir.

Kahve falında yakının mezarını kazmak yaşamının belli bir düzene oturacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize delalettir.

Kahve falında bebek mezarı kazmak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gömülü mezarı kazmak yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlık kazdığını görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elleriyle mezar kazmak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek mezarı kazdığını görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi mezarını kazmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, hasret ve özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin mezarını kazmak ortalığın karışacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir