AnaSayfa / Genel / Kahve falında elle dövmek

Kahve falında elle dövmek

Kahve falında elle dövmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elle dövmek gördüyseniz:

  • İyimserliğinizi kontrol altında tutmanız her açıdan iyi olabilir.

Kahve falında elle dövmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini elle dövmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında deli dövmek rahata ve huzura kavuşacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekme tokat dövmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında ünlü birini dövmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadını dövmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızı dövmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine işarettir.

Kahve falında yumrukla dövmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir