AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini elle dövmek

Kahve falında birini elle dövmek

Kahve falında birini elle dövmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hastalıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında birini elle dövmek gördüyseniz:

  • Bazı konular aniden alevlenebilir ya da maddi açıdan ani gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında elle dövmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini elle dövmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzen dövmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında dayıyı dövmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında bir adamı dövmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun birini dövmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı adam dövmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir