AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadını dövmek

Kahve falında yaşlı kadını dövmek

Kahve falında yaşlı kadını dövmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadını dövmek gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı bir kadını dövmek duygusallığın ön plana çıkacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın dövmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, borç ödemeye işarettir.

Kahve falında yaşlı kadını dövmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamı dövmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir adamı dövmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı dövmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı adam dövmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı birini dövmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir