AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli dövmek

Kahve falında deli dövmek

Kahve falında deli dövmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, hayallerine ulaşacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, karlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında deli dövmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda ya da sosyal yaşamınızda hareketlilik var.

Kahve falında deli dövmek kısmetlerin çoğalacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında deliyi dövmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında deli birisiyle evlenmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına işarettir.

Kahve falında birini delirmiş olarak görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zararsız deli görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deli saldırısına uğramak tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin deli olduğunu görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını deli görmek şen kahkahalar atacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir