AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birini dövmek

Kahve falında ünlü birini dövmek

Kahve falında ünlü birini dövmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birini dövmek gördüyseniz:

  • Hiç bir konuda fazla açılmamalısınız.

Kahve falında ünlü birini dövmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü doktor görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birine dokunmak önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü ses sanatçısı görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü birine sarılmak neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birini sevgili olarak görmek onu dinleyeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlüye benzemek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü bir kadınla öpüşmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir