AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekme tokat dövmek

Kahve falında tekme tokat dövmek

Kahve falında tekme tokat dövmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, bereketli bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında tekme tokat dövmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeyler önermekten korkmayın.

Kahve falında birini tekme tokat dövmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekme tokat dövmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalettir.

Kahve falında tekme tokat kavga etmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında yılana tekme atmak kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında tekme yediğini görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, arabuluculuk yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında at tarafından tekmelenmek birçok kişiye yardım edeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında tekme attığını görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin tekme attığını görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir