AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumrukla dövmek

Kahve falında yumrukla dövmek

Kahve falında yumrukla dövmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına işaret etmektedir.

Kahve falında yumrukla dövmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki maddi güçle başkaları üzerinde hakimiyet kurma, sevdiğin insanlara biraz tepeden bakma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında birini yumrukla dövmek elinin de bolluk göreceğine, zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumrukla adam dövmek vefa göstereceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine inanılır.

Kahve falında yumrukla dövmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında birine yumruk atamamak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında anneye yumruk atmak daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında göze yumruk atmak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında burnuna yumruk atmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına işarettir.

Kahve falında cama yumruk atmak iyilik ve güzellik bulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir