AnaSayfa / Genel / Kahve falında eliyle cam kırmak

Kahve falında eliyle cam kırmak

Kahve falında eliyle cam kırmak problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, işinin aksayacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında eliyle cam kırmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun duygusal hayatınızda önemli gelişmeler olabilir.

Kahve falında eliyle cam kırmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı eliyle tutmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine işarettir.

Kahve falında eliyle yemek yedirmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı eliyle atmak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eliyle diş çekmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yeni bir hayata adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi eliyle dişini çekmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında eliyle balık tutmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birini eliyle dövmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir