AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi eliyle dişini çekmek

Kahve falında kendi eliyle dişini çekmek

Kahve falında kendi eliyle dişini çekmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, bolluğun ve verimin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi eliyle dişini çekmek gördüyseniz:

  • Güç göstermek yerine, tartışma ortamlarında zarafetinizi kullanarak kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında dişini eliyle çekmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kendi eliyle dişini çekmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına delalettir.

Kahve falında dişlerini eliyle çekmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eliyle diş çekmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dişi eliyle çıkarmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işaret eder.

Kahve falında dişini eliyle çıkarmak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eliyle dişini çıkarmak rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eliyle cam kırmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir