AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı eliyle atmak

Kahve falında yılanı eliyle atmak

Kahve falında yılanı eliyle atmak hayatında yeni bir döneme başlayacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, isteklerin yerine geleceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, arzularına kavuşacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı eliyle atmak gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yılanı eliyle atmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı eliyle öldürmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, bir bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eliyle yılan öldürmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı eliyle tutmak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında eliyle yılan tutmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına işarettir.

Kahve falında dişini eliyle çıkarmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini kendi eliyle çıkarmak bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında eliyle hamur açmak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir