AnaSayfa / Genel / Kahve falında eliyle diş çekmek

Kahve falında eliyle diş çekmek

Kahve falında eliyle diş çekmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, hanesine bolluk geleceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında eliyle diş çekmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek, yaşam standartlarınızı yükseltmek veya daha konforlu bir hayata geçiş yapmak istiyorsanız gereken değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında eliyle diş çekmek hep dinç ve genç kalacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini eliyle çekmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişini eliyle çekmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi eliyle dişini çekmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerini kendi eliyle çıkarmak engel teşkil edeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine tabir olunur.

Kahve falında eliyle diş çıkarmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi eliyle diş çıkarmak büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında eliyle cam kırmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir