AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini eliyle dövmek

Kahve falında birini eliyle dövmek

Kahve falında birini eliyle dövmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, yatırımlarının kar getireceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına inanılır.

Kahve falında birini eliyle dövmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayı başarabilirseniz doğru seçimler yapabilirsiniz.

Kahve falında birini eliyle dövmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eliyle mezar kazmak kötü kimselerin ağına düşeceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı eliyle atmak çok para kazanacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı eliyle tutmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eliyle fare öldürmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eliyle diş çıkarmak çok kötü günler yaşayacağına, dualarına karşılık alacağına delalettir.

Kahve falında eliyle su içmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dişini eliyle çıkarmak aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir