AnaSayfa / Genel / Kahve falında eliyle yemek yedirmek

Kahve falında eliyle yemek yedirmek

Kahve falında eliyle yemek yedirmek karanlıkların aydınlanacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında eliyle yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bir süredir sabrettiğiniz konular var.

Kahve falında birine eliyle yemek yedirmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına işarettir.

Kahve falında eliyle yemek yedirmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini kendi eliyle çıkarmak bilmek istediklerini öğreneceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işaret eder.

Kahve falında kendi eliyle diş çıkarmak hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eliyle mezar kazmak insanların hayır dualarının alınacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eliyle toprak kazmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eliyle yüzünü kapatmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eliyle hamur açmak keyfe ve neşeye kavuşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir