AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin elini öpmek

Kahve falında annenin elini öpmek

Kahve falında annenin elini öpmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalettir.

Kahve falında annenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya meslektaşlarınızla geçireceğiniz zaman özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek dünya malı edineceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının annesinin elini öpmek borçlarının azalacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında anne baba eli öpmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş annesinin elini öpmek dertlerin günden güne artacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin annesinin elini öpmek kötü yollara gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir