AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının annesinin elini öpmek

Kahve falında arkadaşının annesinin elini öpmek

Kahve falında arkadaşının annesinin elini öpmek kişinin sıkıntıların artacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olun.

Kahve falında arkadaşının annesinin elini öpmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında annemin elini öpmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, güzel işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş annemin elini öpmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine delalettir.

Kahve falında anne eli öpmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne baba eli öpmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında annenin elini öpmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek dünya malının çoğalacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş annenin elini öpmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir