AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin annesinin elini öpmek

Kahve falında sevdiğinin annesinin elini öpmek

Kahve falında sevdiğinin annesinin elini öpmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi uzun uzun düşündükten sonra belki işinize gelmediği için, belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında sevdiğinin annesinin elini öpmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, parasının ve canın güvende olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında anne baba eli öpmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına işarettir.

Kahve falında annenin el öpmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının annesinin elini öpmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annemin elini öpmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir