AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annesinin elini öpmek

Kahve falında ölmüş annesinin elini öpmek

Kahve falında ölmüş annesinin elini öpmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, anne duasının açılacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Evde bütçe yapmanıza yardım edebilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölen annenin elini öpmek hak yemeyeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş annesinin elini öpmek kısmetinin açılacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yeni bir başlangıç yapmaya rivayet eder.

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işarettir.

Kahve falında annenin elini öpmek yüklü siparişler alacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş annenin elini öpmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında anne elini öpmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir