AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babanın elini öpmek

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına işarettir.

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Kahve falında anne babanın elini öpmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek kendisi paralayacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne baba eli öpmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına delalettir.

Kahve falında anne babayı öpmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anne babayı öpmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir