AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne baba eli öpmek

Kahve falında anne baba eli öpmek

Kahve falında anne baba eli öpmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, dostlardan zarar görüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne baba eli öpmek gördüyseniz:

  • Zaten az arkadaşınız var, bence biraz da başkalarını düşünün.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babanın elini öpmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında anne baba eli öpmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında anne ve babayı öpmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne babayı öpmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir