AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Size yapılan hataları affedebilir, insanlarla iyi ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi mükemmel hale getirebilirsiniz.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne baba eli öpmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına işaret eder.

Kahve falında anne babanın elini öpmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında anne babayı öpmek kazancın çoğalacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı öpmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, günah işleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir