AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babasının elini öpmek

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek gördüyseniz:

  • En azından, bazı konulara önem veriyormuş gibi davranmanız gerekebilir.

Kahve falında anne ve babanın elini öpmek çekilen çilelerin sona ereceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında anne babanın elini öpmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne baba eli öpmek kötü yönde hareket edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş anne babayı öpmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babayı öpmek en tepkedeki kimse olacağına, huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir