AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin üstünde kıl görmek

Kahve falında elinin üstünde kıl görmek

Kahve falında elinin üstünde kıl görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında elinin üstünde kıl gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kendinizi, fikirlerinizi veya planlarınızı net şekilde savunmanız veya ortaya koymanız gerekebilir.

Kahve falında elinin üstünde kıl görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına yorulur.

Kahve falında ayak üstünde kıl görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında memenin üstünde kıl görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Kahve falında burun üstünden kıl koparmak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnun üstünden kıl çekmek makbul olmayan işler yapacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında dudak üstünde kıl görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ellerinin üstünde yürümek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir