AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak üstünde kıl görmek

Kahve falında dudak üstünde kıl görmek

Kahve falında dudak üstünde kıl görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, küskünlüklerin oluşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudak üstünde kıl gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren alanlarda değişikliklere veya beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Kahve falında dudak üstünde kıl görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında dudakta kıl görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudağında kıl çıktığını görmek başarıdan başarıya koşacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnun üstünden kıl çekmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayak üstünde kıl görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına işaret eder.

Kahve falında elinin üstünde kıl görmek modern insanlarla tanışılacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında burun üstünden kıl koparmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, geniş bir rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir