AnaSayfa / Genel / Kahve falında memenin üstünde kıl görmek

Kahve falında memenin üstünde kıl görmek

Kahve falında memenin üstünde kıl görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Kahve falında memenin üstünde kıl gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ilişkileriniz kuvvetlenebilir, keyifli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında memenin üstünde kıl görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında memeden kıl koparmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında memede kıl görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıllı kadın memesi görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında burnun üstünden kıl çekmek borçlarını bitireceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak üstünde kıl görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında elinin üstünde kıl görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir