AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun üstünde kıl görmek

Kahve falında burun üstünde kıl görmek

Kahve falında burun üstünde kıl görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, kazancının artacağına,, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında burun üstünde kıl gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk veya yaratıcı sohbet ya da kurslar, bazı alanlarda kendi modanızı oluşturmanızı sağlayabilir.

Kahve falında burun üstünden kıl koparmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burun kılı almak iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında burun kılını kestiğini görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burun kılları görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, aileyle iş yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında burunda kıl görmek modern insanlarla tanışılacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun burun kılı görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun kılı görmek işlerin açılacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir