AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun üstünden kıl koparmak

Kahve falında burun üstünden kıl koparmak

Kahve falında burun üstünden kıl koparmak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, gelişim içine gireceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, yaşamının uzun olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, dualarının karşılığını alacağına, huzura kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında burun üstünden kıl koparmak gördüyseniz:

  • Yerleşim, kişisel gelişim, ev veya aile konularında kafanızdan geçen şeyleri gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında burun üstünden kıl koparmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında burunda uzun kıl görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına işaret eder.

Kahve falında uzun burun kılı görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında burundan kıl koparmak gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burun kıllarının uzamasını görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, tatsızlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında burun kılını kestiğini görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun kıllarını kesmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir