AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak üstünde kıl görmek

Kahve falında ayak üstünde kıl görmek

Kahve falında ayak üstünde kıl görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak üstünde kıl gördüyseniz:

  • Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir.

Kahve falında ayak üstünde kıl görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında burun üstünden kıl koparmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnun üstünden kıl çekmek özel muamele göreceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında elinin üstünde kıl görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Kahve falında memenin üstünde kıl görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudak üstünde kıl görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tek ayak üstünde zıplamak para sıkıntısının olmayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir