AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnun üstünden kıl çekmek

Kahve falında burnun üstünden kıl çekmek

Kahve falında burnun üstünden kıl çekmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine alamet eder.

Kahve falında burnun üstünden kıl çekmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlar sürekli sizden bir şeyler yapmanızı talep ediyorlar.

Kahve falında burnun üstünden kıl çekmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında burnundan uzun kıl çekmek borçlarının hafifleyeceğine, borçlarının kapacağına işaret eder.

Kahve falında burnundan sümük çekmek işlerinin başarılı olacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında burnunun üstünde sivilce görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, ayağa kalkacağına delalettir.

Kahve falında burnundan kıl çıkarmak çok daha hayırlı yollara girileceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan kıl görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek bilmek istediklerini öğreneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir