AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarının olmadığını görmek

Kahve falında parmaklarının olmadığını görmek

Kahve falında parmaklarının olmadığını görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında parmaklarının olmadığını gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya ortam değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında parmakların olmadığını görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının parmaklarının olmadığını görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına işaret eder.

Kahve falında parmağının olmadığını görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağın olmadığını görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmaklarının olmadığını görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin parmaklarının olmadığını görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında parmak olmadığını görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tek dişinin olmadığını görmek kötü halinden eser kalmayacağına, sıkıntılarının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir