AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek yeni işler alacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kazancın artmasına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler gayretlerinizi saygıyla karşılıyor.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olmak olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında evli olmadığı halde çocuğu olmak kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli olmadığı halde bebek emzirmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine işarettir.

Kahve falında evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek ayıplanacağına, para sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında evli olmadığı halde evli olduğunu görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisi olmadığı halde sevgili görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği olmadığı halde bebek emzirmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir