AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin morardığını görmek

Kahve falında elinin morardığını görmek

Kahve falında elinin morardığını görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, başının belaya girmeyeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına rivayet eder.

Kahve falında elinin morardığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya finansal durumunuzda düzensizliler veya çalkantılar olabilir.

Kahve falında eli morarmak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında elleri morarmak dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, işlerdeki verimin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinin morardığını görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulur.

Kahve falında suratı morarmak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatının hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında kolunun morardığını görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayaktan morarmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında bacağının morardığını görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kolu morarmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir