AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun morardığını görmek

Kahve falında kolunun morardığını görmek

Kahve falında kolunun morardığını görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kolunun morardığını gördüyseniz:

  • Eğitimsel konularda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Kahve falında kolu morarmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolun morardığını görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolları morarmak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kolunun morardığını görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında alnının morardığını görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunların teker teker çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında burnu morarmak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gözünün morardığını görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudu morarmak yeni ve isabetli adımlar atılacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir