AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratı morarmak

Kahve falında suratı morarmak

Kahve falında suratı morarmak kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suratı morarmak gördüyseniz:

  • Bazı yenilikler gerçekleşirse maddi açıdan daha rahat olacağınız bir konuma girecebilirsiniz.

Kahve falında suratı morarmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elinin morardığını görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağın morardığını görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında bacakların morardığını görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerinin morardığını görmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına rivayet eder.

Kahve falında gözleri morarmak falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin gözünün morardığını görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, saygınlığına leke sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında ayakları morarmak uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir