AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli morarmak

Kahve falında eli morarmak

Kahve falında eli morarmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, önün açılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında eli morarmak gördüyseniz:

  • İşinizde riskleri olan alternatifler arasında kalabilirsiniz.

Kahve falında elinin morardığını görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eli morarmak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında elleri morarmak çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağın morardığını görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, kara kara düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında boynu morarmak rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dayaktan morarmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında kolları morarmak yüzünü güldüreceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suratı morarmak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir