AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının morardığını görmek

Kahve falında bacağının morardığını görmek

Kahve falında bacağının morardığını görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağının morardığını gördüyseniz:

  • İletişime geçmeniz durumunda eski tanıdıklarınız üzerinde olumlu etki bırakabilirsiniz.

Kahve falında bacağı morarmak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağının morardığını görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, imkânlarının da genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bacaklarının morardığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağın morardığını görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına delalet eder.

Kahve falında bacakların morardığını görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudun morardığını görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunun morardığını görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, işinin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında kolları morarmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir