Kahve falında elleri morarmak

Kahve falında elleri morarmak sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine tabir olunur.

Kahve falında elleri morarmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuları başka bir tarafta tutmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında elleri morarmak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında elinin morardığını görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eli morarmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünün morardığını görmek onlara sanat öğreteceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında her yerinin morardığını görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunun morardığını görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün morardığını görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alnının morardığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top