AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin kesildiğini görmek

Kahve falında elinin kesildiğini görmek

Kahve falında elinin kesildiğini görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı uyarlamaya hazır olun.

Kahve falında başkasının ellerinin kesildiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işaret eder.

Kahve falında babasının elinin kesildiğini görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, hile ile mal elde edeceğine delalettir.

Kahve falında elinin üstünün kesildiğini görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinin bıçakla kesildiğini görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek birçok yeni fikir edinileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında elinin jiletle kesildiğini görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Kahve falında elin kesildiğini görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir