AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin bıçakla kesildiğini görmek

Kahve falında elinin bıçakla kesildiğini görmek

Kahve falında elinin bıçakla kesildiğini görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, rakipsiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinin bıçakla kesildiğini gördüyseniz:

  • Size yük olan veya gereksiz işlerden kurtulabilmek için mükemmel bir zamandasınız.

Kahve falında elinin bıçakla kesildiğini görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işarettir.

Kahve falında bıçakla boğazının kesildiğini görmek husumetlerin başgöstereceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla kesilmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla boğazı kesilmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında bıçakla kesildiğini görmek umduğunu bulamayacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının elinin kesildiğini görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, hile ile mal elde etmeye alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ellerinin kesildiğini görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine işaret eder.

Kahve falında elinin üstünün kesildiğini görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir