AnaSayfa / Genel / Kahve falında elin kesildiğini görmek

Kahve falında elin kesildiğini görmek

Kahve falında elin kesildiğini görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kucaklaşacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, zor durumda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında elin kesildiğini gördüyseniz:

  • Ya da şikayet veya eleştirilere maruz kalan taraf siz olabilirsiniz.

Kahve falında elinin kesildiğini görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına tabir olunur.

Kahve falında elinin camla kesildiğini görmek kazancının çoğalacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinin elinin kesildiğini görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, şansının kendinden yana olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerinin kesildiğini görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eli kesilmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sağ elinin kesildiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ellerinin kesildiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına yorulur.

Kahve falında elleri kesilmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir