AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin üstünün kesildiğini görmek

Kahve falında elinin üstünün kesildiğini görmek

Kahve falında elinin üstünün kesildiğini görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinin üstünün kesildiğini gördüyseniz:

  • Hukuki, finansal veya sağlıkla ilgili evrakları tekrar gözden geçirmeniz ilginç şeyler bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında elinin üstünün kesildiğini görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elinin kesildiğini görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında eli kesilmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında el kesilmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine inanılır.

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına inanılır.

Kahve falında birinin ellerinin kesildiğini görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında sağ elinin kesildiğini görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, gelirinin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sol eli kesilmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir