AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında sol elinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Araştırmadan anlayamazsınız.

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına delalet eder.

Kahve falında sol eli kesilmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol elin kesildiğini görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sol kolun kesildiğini görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol elinin yandığını görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında sol elle tokalaşmak yaptığı her işle adından söz ettireceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir